ATEX-koulutus

ATEX-koulutus on tärkeä osa työturvallisuutta ja ammattitaidon ylläpitämistä.

koulutus räjähdyssuojausJos olet sähköalan ammattilainen ja teet sähkösuunnittelua tai sähkötöitä räjähdysvaarallisiin tiloihin tai toimit vastuuhenkilönä tällaisia töitä tekeville, niin sinulla tulee olla pätevyys tällaisiin töihin ja tämä pätevyys on myös pystyttävä osoittamaan. Sähköalan ammattilaisen ATEX- koulutus on ratkaisu tähän asiaan.

Lainsäädäntö edellyttää, että räjähdysvaarallisissa tiloissa työskentelevä henkilökunta on koulutettava. (VNA 576/2003 Liite 2 kohta 1.1)

(Työnantajan on annettava riittävää ja asianmukaista räjähdyssuojelua koskevaa opetusta ja ohjausta työntekijöille, jotka työskentelevät räjähdysvaarallisissa tiloissa.)

Ilman ATEX-koulutusta räjähdyssuojausasiat eivät tule tutuiksi henkilökunnalle, joten asiakirja on lähes merkityksetön.

Mikäli olet laitevalmistaja tai laitetoimittaja ja teet tai toimitat laitteita räjähdysvaarallisiin tiloihin, niin myös silloin ATEX-koulutuksesta on paljon hyötyä.

ATEX-kouluttaja

Pauli Korhonen on kouluttanut tuhansia ihmisiä sadoissa yrityksissä. Koulutetuissa on ollut niin yritysten vastuuhenkilöitä, kunnossapitohenkilöstöä, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. ATEX-koulutus on tarpeellinen kaikille räjähdysvaarallisissa tiloissa työskenteleville.

Tarjoamme myös englanninkielistä koulutusta.

ATEX-koulutusaineisto

ATEX-koulutus sisältää runsaasti valokuva- ja videomateriaalia sekä hyviä ja huonoja esimerkkejä. Koulutus on käytännön läheinen ja se räätälöidään sopivaksi kunnossapitohenkilökunnalle, tuotantohenkilökunnalle, suunnittelijoille tai yrityksen vastuuhenkilöille. Koulutuksessa läpikäydään räjähdyssuojaukseen liittyvät asiat siltä osin, kuin ne liittyvät koulutettavien työtehtäviin. Koulutustilaisuus tuotantohenkilökunnalle kestää pari kolme tuntia.

Kunnossapitohenkilökunnan tai vastuuhenkilöiden perusteellinen ATEX- koulutus kestää koko päivän. Koulutustilaisuus sisältää kaiken oleellisen, mitä on tiedettävä, kun tehdään kunnossapitotöita räjähdysvaarallisissa tiloissa tai suunnitellaan kohteita, joissa on räjähdysvaarallisia tiloja tai laitteistoja räjähdysvaarallisiin tiloihin.

Jaa tämä:    
FacebookTwitterLinkedInShare
        Tulosta »   AAA

Ota yhteyttä!