Yritys Exvira Oy

Räjähdysvaaralliset tilat”Yritykseni Exvira Oy:n perustin 1.9.2010. Ennen oman yritykseni perustamista olin työskennellyt 24 vuotta Neste- konserniin kuuluneessa insinööritoimistossa. Räjähdyssuojauksen kanssa olen työskennellyt jo yli 30 vuotta. Olen tehnyt räjähdyssuojausprojekteja sekä suurille tehdasaluekokonaisuuksille, että myös pienille työpaikoille tai osaprosesseille. Myös kunnilla ja kaupungeilla sekä kuntayhtymillä on kymmeniä kohteita, joihin olen laatinut räjähdyssuojausasiakirjoja.” – Pauli Korhonen

Lukuisten projektien aikana hankittua tietoa voidaan hyödyntää uusien kohteitten asiakirjoissa ja nykyisten kohteitten asiakirjojen päivityksissä.

Referenssilistalta löytyy räjähdyssuojausasiakirjoja:

*Voimalaitoksille ja lämpölaitoksille *Öljynjalostamoille *Kemian tehtaille, elintarviketehtaille, alkoholijuomatehtaille, paperitehtaille ja rehutehtaille *Puusepäntehtaille ja huonekalutehtaille *Jätteiden käsittelylaitoksille ja vaarallisten jätteiden käsittelylaitoksille *Konepajoille, autokorjaamoille ja huoltohalleille *Kouluille, paloasemille ja jäähalleille *Laboratorioille ja pilot-laitoksille *Muovitehtaille ja metallitehtaille *Lääketehtaille ja teknokemiantehtaille *Logistiikkakeskuksille ja satamille *Automaalaamoille ja autotehtaille *Väritehtaille ja maalitehtaille * Puolustusvoimille, kunnille, kuntayhtymille ja seurakunnille *Jätevedenpuhdistamoille ja biokaasulaitoksille * Leipomoille, makeistehtaille ja keksitehtaille *Sairaaloille, virastoille ja oppilaitoksille.

Referenssilistalta löytyy räjähdyssuojausasiakirjoja yli 1500 työpaikalle.

Emme julkaise asikasyritysteni nimiä, koska GDPR. Referenssilistan saatte pyydettäessä.

”ATEX-koulutustilaisuuksia olen pitänyt yli 500 kpl.” – Pauli Korhonen

Jaa tämä:    
FacebookTwitterLinkedInShare
        Tulosta »   AAA

Ota yhteyttä!