Exvira Oy toimii tietosuojalain mukaisena rekisterinpitäjänä ja henkilötietojen käsittelijänä.

Henkilötietoja, joita Exvira Oy:n järjestelmissä on ovat: Henkilön nimi, yrityksen nimi, tehtävä yrityksessä, yrityksen osoite, puhelinnumero ja henkilön sähköpostiosoite. Rekisteriin on tulossa tieto siitä, mitä palveluita asiakas on saanut ja koska ne on saanut.

Henkilö on Exvira Oy:n rekisterissä, joko siitä syystä, että hän on Exvira Oy:n asiakas tai hän ollut yhteydessä Exvira Oy:n kanssa ja näin ollen mahdollinen asiakas. Useilla Exvira Oy:n asiakkailla on useampia yhteyshenkilöitä.

Henkilö voi olla Exvira Oy:n rekisterissä myös sillä tavalla, että on osallistunut Exvira Oy:n järjestämään koulutukseen. Tällöin hänestä on talletettu ainoastaan nimi sekä koulutuspäivä. Tallennus on tehty ainoastaan koulutustodistukseen.

Samassa Exvira Oy:n rekisterissä on myös Pauli Korhosen perhe, sukulaiset, ystävät, partiokaverit. Näistä henkilöistä on rekisterissä tyypillisesti vain nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Henkilörekisteri sijaitsee Microsoftin Exchange palvelimella, joka on tällä hetkellä Cloudcity Oy:n palvelimella. Rekisteri on käytettävissä Exvira Oy:n matkapuhelimella sekä Exvira Oy:n tietokoneilla.

Cloudcity Oy:n palvelin sijaitsee Suomessa, Helsingissä. Tietoja ei ole siirretty EU:n ulkopuolelle, eikä tulla siirtämään. Tieto saatu Cloudcity Oy:ltä.

Exvira Oy:llä on myös tekeillä koulutusrekisteri, jossa on talletettuna pitämistäni koulutustilaisuuksista seuraavat tiedot: yritys, koulutuksen päivämäärä ja koulutettavien nimet. Kaikista koulutustilaisuuksista ei ole rekisterissä tietoja kouluttavien nimistä.

Mitään muita henkilöihin liittyviä tietoja ei kerätä.

Mikäli haluat itseäsi koskevat tiedot Exvira Oy:ltä, niin pyydä ne sähköpostilla.

Tietoturva:

Cloudcity Oy huolehtii tietoturvasta.

Henkilötiedot ovat Cloudcity Oy:n palvelimella.

Henkilötietoja käsitellään joko Exviran tietokoneilla tai Exviran matkapuhelimella.

Tietokoneissa on Windows 10 käyttöjärjestelmä, jossa on automaattipäivitykset sekä

F-Securen virustorjuntaohjelmisto ja Microsoft Defenderin palomuuri.

Tietokoneet on suojattu salasanalla ja niiden kiintolevyt on salattu silloin, kun ne eivät ole käynnissä. Ohjelmistot tietokoneissa ja puhelimessa ovat automaattipäivityksessä.

Matkapuhelimessa on Android käyttöjärjestelmä, se on suojattu salasanalla ja siinä on AVG Protection Pro virustorjuntaohjelmisto sekä varkaudenestoohjelmisto. Puhelin lukittuu, mikäli puhelimen SIM-kortti vaihdetaan.

Mikäli joku käsittelee henkilötietoja, niin hän on Exvira Oy:n työntekijä ja käsittely tapahtuu täydentämällä tietoja rekisteriin. Rekisteriin lisää henkilöitä ja sieltä poistaa henkilöitä vain Pauli Korhonen tai Johanna Korhonen.

Mahdollisen tietomurron tapahtuessa otetaan yhteys poliisiin ja vakuutusyhtiöön.

Rekisteriseloste:

Rekisterin pitäjä: Exvira Oy  Pauli Korhonen Mäkihaantie 9, 09430 Saukkola 0405626099, Käsiteltävät henkilötiedot ovat: nimi, osoite, yritys, tehtävä yrityksessä, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Rekisteri on asiakkaiden ja yhteistyökumppanien yhteystiedot. Osoitetiedot päivittyvät Fonectan palvelun kautta nimen ja puhelinnumeron perusteella. Tietoja ei luovuteta kenellekään. Rekisteri on Cloudcity Oy:n palvelimella ja virustorjuntaohjelmilla ja salasanoilla suojatuissa tietokoneissa ja matkapuhelimessa.

Tietosuojavastaava: Tietosuojavastaava, kuten kaikesta toiminnasta vastaava henkilö on Exvira Oy:n toimitusjohtaja eli Pauli Korhonen.

Exvira Oy:n internet-sivu käyttää evästeitä (Google analytics)

http://www.privacy-regulation.eu/fi/

Jaa tämä:    
FacebookTwitterLinkedInShare
        Tulosta »   AAA

Ota yhteyttä!