Henkilökunnan koulutus

Henkilökunnan koulutus

Räjähdysvaarallisissa tiloissa työskentelevän henkilökunnan ATEX-koulutus on räjähdysvaarallisten tilojen merkitsemisen jälkeen tärkein osa räjähdyssuojausta.

Räjähdysvaarallisista tiloista kertovat kilvet aiheuttavat kysymyksiä, jos kukaan ei ole kertonut henkilökunnalle, miksi tällaisia kylttejä on työpaikalle laitettu.

Kunnossapitotyötä tekevien ihmisten koulutus on erittäin tärkeää, koska he huoltavat säännöllisesti työpaikalla olevia laitteita ja omalta osaltaan huolehtivat siitä, että myös räjähdysvaarallisten tilojen laitteet pysyvät kunnossa ja turvallisina.

Henkilökunnan koulutuksessa kerrotaan mm. räjähdysvaaran aiheuttajat, missä räjähdysvaarallisia tiloja on, miten räjähdys syntyy, mitkä voivat toimia sytyttäjinä, millaisia turvalliset työvälineet ovat, miten työskennellään turvallisesti ja mikä on työpaikan puhtaanapidon merkitys.

”Olen kouluttanut ATEX-asioista yli 500 koulutustilaisuudessa.” – Pauli Korhonen Exvira Oy

”Saan jatkuvasti hyvää palautetta käytännönläheisestä, esimerkkejä sisältävästä, eri menetelmiä hyödyntävästä ja paljon kuvamateriaalia sisältävästä koulutuksesta.” – Pauli Korhonen Exvira Oy

Jaa tämä:    
FacebookTwitterLinkedInShare
        Tulosta »   AAA

Ota yhteyttä!